Velux tetőablak Keszthely


Velux tetőablak Keszthely

A VELUX márka több mint 30 éve van a magyar piacon minőségi gyártás és forgalmazás terén. A termék-választék folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap. 

Bővebben személyesen a Stúdióban, Keszthely!!

Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül! Segítünk a döntésben!

  • Gyors és pontos kiszállítás akár 2 munkanapon belül
  • Innovatív és energiatakarékos és környezetbarát termékek
  • Alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek
  • Rugalmas, egymáshoz illeszkedő termékrendszer
  • Átfogó tanácsadás és támogatás
  • Szakszerű ablakbeépítés ajánlott beépítőkkel
  • Országos szervizszolgálat garanciaidőn túl is
  • Árnyékolók és ablak-alkatrészek 25 évig
Velux Keszthely

VELUX tetőtéri ablakok

A minőségi VELUX tetőtéri ablakok széles méret- és típusválasztékban állnak rendelkezésre. A választ-ható kilincs pozíció (alsó vagy felső) a mindennapi kényelmes használatot biztosítja. Minden VELUX tetőablak innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel és zárt állapotú szellőz-tetési lehetőséggel rendelkezik. A megtérülő befektetést a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ab-lakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezése (Uw=1,1 W/m2K) is garantálja. 

Velux tetőtéri ablak Keszthely

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek 
tetőtéri ablak beépítéséhez

Tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges. Az összes VELUX burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye. A VELUX burkolókeretekkel bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén tökéletesen megbízható beépítés valósítható meg. A beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen víz-záróak lesznek, ha bur-kolókeret helyett VELUX beépítő készletet választ. Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartal-maz, és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

Velux árnyékoló Keszthely

VELUX árnyékolók
tetőtéri ablakokra

A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri abla-koknak. Az eredeti megol-dások minden kétséget kizáróan abszolút fény-zárást, optimális fény-szabályozást, és a meleggel és a rovarokkal szemben kellő védelmet nyújtanak éjjel-nappal.
Pick&Click® rendszerrel a belső VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhető-ek. A két árnyékolót tartal-mazó VELUX komfortcsomagok egyszerre nyújtanak megoldást a hővédelemre és árnyékolásra és vásárlásukkal 10% ár-előnyre is szert tehet.


Velux fénycsatorna Keszthely

VELUX fénycsatornák

Általában a ház belsejében fekvő, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeknek az ideális megvilágítására kevesebb figyelmet fordítunk. A VELUX fénycsatornával napfényt lehet varázsolni ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen. Minden olyan, a homlokzattal nem hatá-ros helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik és kb. 6 m2 területű helyiség bevilágítására alkalmas, így spórolhat az áramszámlán. Harmonikusan illeszkedik a tetőbe, megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló. 


Mobirise
Címünk

8360 Keszthely, Rezi út 5-7.

Elérhetőségünk

Email: odeonstudio.kft@gmail.com   Telefon: 06 (20) 482 1884
                06 (30) 859 9548 

Odeon Stúdió Kft

Cégjegyzék szám: 20-09-0756698
Adószám: 26122382-2-20

Made with Mobirise - Click for more