Ultra vékony terméskő burkolatok "Slate Lite" Keszthely

Újdonság az Odeon Stúdiónál, valódi terméskőből készült ultra vékony és könnyű burkolatok. Hajlítható, extrém ellenálló, kültéren, beltéren, konyhában vagy vízes helyiségben, akár járólapként is kiválóan használható. Építészeti bel-, és kültéri alkalmazásra, bútoripari alkalmazásokra, belsőépítészeti megoldásokra, dizájn és látvány elemek számára tökéletes választás! 

Bővebben személyesen a Stúdióban, Keszthely!!

Egyedülálló burkolati megoldások,
melyek nem mindennapi megjelenést kölcsönöznek 
akár beltéren akár kültéren tervez páratlan megjelenést.

Slate Lite

Az EcoStone termékcsaládban találhatóak a legvékonyabb, extrém módon hajlítható kőburkolatok. Vastagságuk alig 1 mm, súlyuk 0,8kg/m2. Az EcoStone termelése teljesen környezetbarát, innovatív módszerünkkel a világ legszebb palablokkjaiból állítjuk elő ezeket a papírvékony palakő-szeleteket. Minden egyes lemez egyedülálló, egy teljes palakő érzését és megjelenését kelti. Az EcoStone termékünk beltéri használatra ideális, pamut hátoldala extrém rugalmasságot biztosít, akár 360 fokban is hajlítható. Vékonysága és rugalmassága teszi igazán egyszerűvé felhasználását. Különleges tulajdonságainak köszönhetően az EcoStone megszámlálhatatlan új lehetőséget nyit a belsőépítészetben és dekorálásban.

A Slate Lite egy ultravékony kőlap, 100%-ban természetes pala, mész, homokkő, valamint márvány felülettel. Vastagsága kb 1,5-2 mm, súlya mindössze 1,5 kg négyzetméterenként. Az ultravékony kőfurnér szeleteket a világ legszebb kőtábláiból állítják elő, német precizitással, a lehető legmagasabb minőségben. Minden egyes kőfurnér lap egyedülálló, a változatos, és egyedi struktúráknak köszönhetően egy masszív, több centi vastag kőtábla érzését és megjelenését kelti.
A Slate-Lite termékek beltéren és kültéren is egyaránt használhatók, csakúgy mint vizes helyiségekben, homlokzaton, beltéren, padlón, konyhában és fürdőszobában.

Slate Lite

A Translucent palakő-szelet egy igazán különleges design elem. Hihetetlen áttetszőségével szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el szinte bárhol. A Translucent palakő-szelet, fényáteresztő képességét kivéve, minden tulajdonságában és felhasználhatóságában tökéletesen megegyezik a klasszikus Slate Lite termékkel. Világítás használata nélkül gyönyörködhetünk a palakő természetes szépségében, háttérvilágítás bekapcsolása után, a fény átragyogja a palakő teljes felületét, kirajzolva a természet által formált gyönyörű, egyedi mintákat.

Mobirise
Címünk

8360 Keszthely, Rezi út 5-7.

Elérhetőségünk

Email: odeonstudio.kft@gmail.com   Telefon: 06 (20) 482 1884
                06 (30) 859 9548 

Odeon Stúdió Kft

Cégjegyzék szám: 20-09-0756698
Adószám: 26122382-2-20

Made with Mobirise web themes