Ceramin burkolatok


Vízálló padlóburkolatok


A napellenzők működtetése nagyon egyszerű. Egyszerre több elem vagy nagyobb méretű napellenző működtetéséhez motoros meghajtást kínálunk, amely kapcsolóval vagy távirányítóval működtethető.
Kedvelt kiegészítő a szélérzékelő, amely erősebb szél esetén automatikusan behúzza a napellenzőt,
így védve a szerkezetet a károsodástól.

Bővebben személyesen a Stúdióban, Keszthely!!

Homlokzati napellenző Keszthely

GHIBLI I homlokzati napellenző

A GHIBLI I homlokzati napellenző tekercselő burkolattal és huzal anyagú tekercseléssel elérhető. Típusok és színek széles választéka.

Max. Szélesség: 4,5 m
Max. extrakció: 4m

Homlokzati napellenző Keszthely

GHIBLI III homlokzati napellenző

A GHIBLI III homlokzati napellenző a tekercselő burkolattal és vezetőhuzalokkal van ellátva. Típusok és színek széles választéka.

Max. Szélesség: 4m
Max. extrakció: 3m

Homlokzati napellenző Keszthely

UNION L homlokzati napellenző

Az UNION L homlokzati napellenző tekercselő burkolattal és huzalanyag tekercselés nélkül elérhető. Típusok és színek széles választéka.

Max. Szélesség: 4,5 m
Max. extrakció: 4m

Lamellás zsalúzia Keszthely

A lamellák mozgathatóságának köszönhetően maximálisan szabályozhatjuk a fényerősséget. Az elért védelem értéke összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a belső árnyékolóké. Példák bizonyítják, hogy a külső árnyékolók hatásfoka és felhasználhatósága egyaránt jobb napfény elleni védelmet biztosít.

Lamellás zsalúzia Keszthely

Lamellás zsalúzia "C"

C 80, C 80S / C 65
A legnépszerűbbek a lamellás zsalúziák C65, C80. C-alakú lamellákkal vannak ellátva, amelyek oldalirányban vezetősínben vannak vezetve.Max. Szélesség: 5m / max. Magasság: 4m
perc Szélesség: 50 cm / perc. Magasság: 50 cm
Max. Felület: 20 m²

Lamellás zsalúzia Keszthely

Lamellás zsalúzia "Z"

A Z70, Z90-es lamellás zsalúziák alumínium Z-pengével rendelkeznek, amelyek jobb takarást és árnyékolást tesznek lehetővé, mint egy C-lamella. Az alsó részen olyan tömítés található, amely csökkenti a zajszintet az osztott hajlítás kialakítása.

Max. Szélesség: 5m / max. Magasság: 4m
perc Szélesség: 50 cm / perc. Magasság: 50 cm
Max. Felület: 20 m²

Lamellás zsalúzia Keszthely

Alumínium lamellás zsalúzia
EXT50

C alakú 50 mm-es alumínium bordák. Az EXT50 zsalúzia egy acél kábellel rendelkezik. A felső profil lefedhető egy lamella tekercseléses fedőlemezzel. A zsalúzia INT50 nem rendelkezik vezetőhuzallal.Max. Szélesség: 2,5 m / max. Magasság: 3m
perc Szélesség: 50 cm / perc. Magasság: 50 cm
Max. Felület: 8 m²

Lamellás zsalúzia Keszthely

Alumínium lamellás zsalúzia EXT50-V

C alakú 50 mm-es alumínium bordák. Az EXT50-V zsalúzia egy acél kábellel rendelkezik. A felső profil lefedhető egy lamella tekercseléses fedőlemezzel. A zsalúzia INT50 nem rendelkezik vezetőhuzallal.


Max. Szélesség: 3m / max. Magasság: 3,5 m
perc Szélesség: 50 cm / perc. Magasság: 50 cm
Max. Felület: 10 m²

Alumínium és műanyag redőny Keszthely

A kültéri redőny ideális napvédelmet és hőveszteség elleni védelmet nyújt, ugyanakkor kiváló sötétítő és biztonsági elem. A nyári hónapokban megvédik az ablakokat a napsugaraktól és megakadályozzák a belső felmelegedést. A téli hónapokban csökkenthetik a fűtési költségeket. Minden külső zaj jelentősen csökken a külső redőnynek köszönhetően.

Redőny Keszthely

Redőny Radix

A redőny Radix a későbbi telepítésre szánt szofitba készült. Kiváló minőségű és nagyon tartós alumíniumból. (PE-habbal töltve).
Ez egy görgős redőnyhéjból, egy redőnydobozból és a vezetősínekből áll.Max. Szélesség: 3,8m
Max. Felület: 7,8 m2

Redőny Keszthely

Redőny Covert

Új épületekbe, átalakításnál vagy épület hőszigetelésre történő beépítésére szolgál. Kiváló minőség és nagyon tartós alumíniumból készült (PE-habbal töltve). Ez egy görgős redőnyhéjból, egy redőny-dobozból és a vezetősínekből áll.Maximális szélesség: 3,8 m
Maximális terület: 7,8 m2

Redőny Keszthely

Redőny Combi

A redőnydoboz műanyag blokkokból áll, hőszigetelt és négyszögletes keresztmetszetű. A doboz három méretben kapható a redőny magasságától függően.

Max. Szélesség: 2,5 m
Max. Terület: 5,8m2

Redőny Keszthely

Redőny Schutter 

A Schutter redőnyöket új építéshez és az építményben rejtett elemekkel rendelkező egyszerű megoldáshoz tervezték. A hőszigetelést a legjobb anyagok felhasználásával biztosítjuk, pl. kiváló minőségű és nagyon tartós alumínium (PE-habbal töltve). Nagyon népszerű megoldás a kültéri árnyékoláshoz.

Maximális szélesség: 2,5 m
Max. Magasság: 2,9 m
Max. Felület: 5,8m2

Könyökkaros és fix napellenzők Keszthely

Számos szövettípus és szín kínál sokféle változatot a sötétítésben a szabadidős és kereskedelmi terek, kertek és a kirakatok sötétítésében. A napellenzők kellemesebbé teszik a belső légkört az erős napfényben. Könyökkaros, fix vagy külön álló napellenzők széles választékban.

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző SIRCOMA

A SIRCOMA napellenző alkalmas nagyobb területek vagy kereskedelmi területek sötétítésére. A nagyobb területű napellenzők kényelmesen működtethetők
motor, kapcsoló vagy távirányító segítségével.
Maximális szélesség: 12m
Max. Előtolás: 4 m / 4,25m (fehér színű)

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző ALANIS

Az ALANIS napellenző alkalmas a háztartások, a teraszok és erkélyek sötétítésére. A típusok és a szövet színek széles skálája megtalálható. A nagyobb területű napellenzők kényelmesen működtethetők
motor, kapcsoló vagy távirányító segítségével.Max. Szélesség: 6m
Max. Előtolás: 3m

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző COVER

Egy másik népszerű megoldás az erkélyek és teraszok árnyékolására. A visszahúzható kazettás napellenző fedele teljesen fedett bála. A típusok és a szövet színek széles skálája megtalálható. A nagyobb területű napellenzők kényelmesen működtethetők
motor, kapcsoló vagy távirányító segítségével.

Max. Szélesség: 6m
Max. Előtolás: 3,5 m

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző YORIKA

A YORIKA fél kazettás napellenző megbízható megoldás az erkélyek és teraszok árnyékolására. A
típusok és a szövet színek széles skálája található. A nagyobb területű napellenzők kényelmesen működtethetők motor, kapcsoló vagy távirányító segítségével.Max. Szélesség: 6,5 m
Max. Előtolás: 3,5 m

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző BRAMANTE

A BRAMANTE napellenző népszerű árnyékoló variáns. A típusok és a szövet színek széles skálája található.

Ez a típusú napellenző csak két típusban érhető el:

3 x 2m
4 x 2,5 m

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző MISTRAL

A MISTRAL egy fényűző és elegáns megjelenésű, prizma alakú kazettás napellenző, melyre jelenleg nagy a kereslet és a piacon népszerű. Alkalmas erkélyek és teraszok árnyékolására. A típusok és színek széles skálája megtalálható. A nagyobb területű napellenzők kényelmesen működtethetők
motor, kapcsoló vagy távirányító segítségével.

Maximális szélesség: 7m
Max. Előtolás: 4,15 m

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző VEGA

Az erkélyek és teraszok árnyékolására alkalmas kazettás napellenző. A típusok és színek széles skálája megtalálható. A nagyobb területű napellenzők kényelmesen működtethetők
motor, kapcsoló vagy távirányító segítségével.
Max. Szélesség: 4,8m
Max. Előtolás: 3m

Könyökkaros napellenző Keszthely

Könyökkaros napellenző MILLENIUM

A MILLENIUM napellenző zárható alumínium vázszerkezetű anyaggal és elektronikusan bővíthető mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja a kényelmes működést. A típusok és színek széles skálája megtalálható.
Maximális szélesség: 4,5 m
Max. Előtolás: 5m

Bukókaros napellenzők Keszthely

A kitolható napellenzőket elsősorban kirakatok, bejáratok, előkertek, ablakok, balkonok, kisebb kerthelyiségek stb. árnyékolásához lehet felhasználni. Kiegészítik az épület építészeti megjelenését és az épület szerves részei. A gazdag típusválasztékunkban bármilyen árnyékolási célra megtalálja a kívánt napellenzőt.

Bukókaros napellenző Keszthely

Bukókaros napellenző UNION

Az UNION napellenző tokozat nélküli. Ablakok, bejáratok történelmi épületeken, melyek az ablakok és kis balkonok árnyékolására szolgálnak. A szövetminták széles választéka segít az objektumok építészeti megjelenésének igazodásához.

Maximális szélesség: 5000 mm / maximális kitolás: 1600 mm / VÉDŐTOK NÉLKÜL

Bukókaros napellenző Keszthely

Bukókaros napellenző UNION K

A napellenző UNION K egy kazettás napellenző fedett tokkal. Kezelése kényelmesebb a motoros kapcsolással vagy távirányító használatával. A szövetminták széles választéka segít az objektumok építészeti megjelenésének igazodásához.

Maximális szélesség: 5000 mm / maximális kitolás: 1600 mm / TOKOZOTT

Bukókaros napellenző Keszthely

Bukókaros napellenző UNION B

Ideális és népszerű megoldás balkonok árnyékolására. Az UNION B bukókaros napellenző nem rendelkezik tokkal. A szövetminták széles választéka segít az objektumok építészeti megjelenésének igazodásához.

Maximális szélesség: 5000 mm / maximális kitolás: 700 mm / TOKOZAT NÉLKÜL

Állványos vagy szabadon álló napellenzők Keszthely

Az állványos napellenzők rendkívül sokrétűek, és sok helyen felhasználhatók, elsősorban a nagy árnyékoló felületüknek köszönhetően. Ezeket a napellenzőket pihenő helyek, kereskedelmi egységek, előkertek stb. árnyékolásához ajánlott felhasználni. A gazdag szín- és típusválaszték minden igényt kielégít. A napellenző, a szövetet az időjárás hatásai ellen megvédő tekercsfedéllel is vásárolható.

Állványos napellenző Keszthely

Állványos napellenző ARCADIA

Önállóan álló, kinyitható napellenző, acél tartószerkezeten. Közkedvelt szezonális kerthelyiségeknél, nagy méretű teraszoknál. Az Arcadia
napellenző ugyanolyan szerkezetű, mint az Alanis vagy a Sircoma könyökkaros napellenző. Nagy szövet- és színválaszték.

Maximális szélesség: 12000 mm / Max. Kimenet: 3500 mm

Állványos napellenző Keszthely

Állványos napellenző GIARDINO

A Giardino  napellenző vezetõsínekkel van ellátva, és nagy felületű homlokzat árnyékolására szolgál. Közkedvelt kirakatok, egyéb üzlethelyiségeknél. Nagy szövet- és színválaszték.


Maximális szélesség: 6000 mm / Max. Kimenet: 6000 mm

Pliszé szövet reluxa Keszthely

Különösen rugalmas, elegáns és dekoratív ablakárnyékolási megoldás.
Működtetési lehetőségek függőleges és vízszintes oldalirányokban.

Pliszé reluxa Keszthely

Pliszé reluxa

A pliszé reluxa hatékony, tökéletes és esztétikus árnyékolási mód. Az árnyékoló anyag speciális pliszírozott szövet. Univerzális felhasználhatóságának és gazdag színválasztéknak köszönhetően a pliszé elegáns kiegészítője a modern beltereknek.

Sávrolók Keszthely

A gazdag textil- és sávroló típusválasztékunknak köszönhetően az árnyékolók tökéletesen harmonizálnak a beltér színeivel. Egyszerű és gyors felszerelés. A sávrolók többféle módon is felszerelhetők, például falra vagy mennyezetre, a különböző ablakok kereteire, vagy akár tetőablakra is. A sávroló lehet szabadon függő vagy fix vezetősínes, illetve tokozott kivitelű is.

Sávroló Keszthely

JAZZ 17 nappal / éjszaka

Egyszerű, szabadon függő gyöngyláncos működtetésű sávroló. Felszerelése elsősorban ablakkeretre javasolt.Max. szélesség 1300 mm
Max. magasság 1600 mm
Max. terület 2 m2

Sávroló Keszthely

JAZZ EXPERT nappal / éjszaka

Egyszerű, szabadon függő gyöngyláncos működtetésű sávroló, elsősorban falra szereléshez.Max. szélesség 1800 mm
Max. magasság 2500 mm, Grace IX 1300 mm
Max. terület 4,5 m2

Sávroló Keszthely

COLLETE XL  nappal / éjszaka

Gyöngyláncos működtetésű sávroló, felszerelése elsősorban ablakszárnyra javasolt. A textilt kétoldalt takarólécek rögzítik. 

Max. szélesség 1500 mm
Max. magasság 2500 mm
Max. terület 3,7 m2

Sávroló Keszthely

OPTIMA nappal / éjszaka

Gyöngyláncos működtetésű sávroló, felszerelése elsősorban ablakkeretre javasolt. Tokozott kivitelben és lefutó sínekkel kínáljuk.


Max. szélesség 1500 mm
Max. magasság 1500 mm
Max. magasság 2,25 m2

Sávroló Keszthely

OPUS nappal / éjszaka

Egyszerű, szabadon függő sávroló, tokozott kivitelben, takarólécek nélkül, gyöngyláncos kezeléssel. Felszerelés közvetlenül falra vagy mennyezetre.


Max. szélesség 2400 mm
Max. magasság 2500 mm
Max. terület 5 m2

Reluxák Keszthely

A reluxa a legelterjedtebb módja az árnyékolásnak, és ma már szinte bármilyen helyiség elválaszthatatlan felszerelése. Nem csak a napsugárzás ellen véd, hanem szabályozza a helyiségbe kerülő fény mennyiségét is, valamint véd a kíváncsi tekintetek elől. A reluxák előnye elsősorban az egyszerű működtetés, a gyors felszerelés, a minimális karbantartási igény, és nem utolsó sorban a megfizethetőség.

Reluxa Keszthely

ISOLINE

Az ISOLINE termékcsaládba tartozó reluxa gyakorlatilag bármilyen típusú műanyag és fa ablakra felszerelhető. A termék műanyag karnisvégekkel készül. A karnisvég szerkezeti megoldásának köszönhetően felszereléskor a hajtómű helyzete
5 mm-es tartományban állítható.
Ez az egyik legkeresettebb reluxa, amit műanyag és euro ablakokra szerelnek fel.


Maximális szélesség: 2,4m / max. Magasság: 2,5 m
Min. Szélesség: 20 cm / perc. Magasság: 30 cm
Max. Terület: 2,4m²

Reluxa Keszthely

ISOLINE ECO

Az ISOLINE termékcsaládba tartozó reluxa gyakorlatilag bármilyen típusú műanyag és fa ablakra felszerelhető. A termék műanyag karnisvégekkel készül. A karnisvég szerkezeti megoldásának köszönhetően felszereléskor a hajtómű helyzete
5 mm-es tartományban állítható.
Ez az egyik legkeresettebb reluxa, amit műanyag és euro ablakokra szerelnek fel.


Maximális szélesség: 2,4m / max. Magasság: 2,5 m
Min. Szélesség: 20 cm / perc. Magasság: 30 cm
Max. Terület: 2,4m²

Reluxa Keszthely

ISOLINE LOCO

Az ISOLINE termékcsaládba tartozó reluxa, mely gyakorlatilag bármilyen típusú műanyag ablakra felszerelhető. A reluxához LOCO acél takaróléc tartozik, amely tökéletesen kiegészíti a modern belterek megjelenését. A takaróléc végein műanyag végelemek találhatók a léc színével megegyező színben. A reluxa műszaki és esztétikai kivitele alapján ez az ISOLINE termékcsalád csúcsmodellje, a reluxakínálatunk legigényesebb terméke.
Maximális szélesség: 2,4m / max. Magasság: 2,5 m
Min. Szélesség: 20 cm / perc. Magasság: 30 cm
Max. Terület: 2,4m²

Reluxa Keszthely

ISOLINE PRIM

A felszereltsége alapján ez a típus az ISOLINE és az ISOLINE LOCO reluxák generációjának új képviselője. A két korábbi típus minden előnyét magában hordozza. A karnis profil és a takaróléc egyesítésével olyan kompakt megoldás született, amely kiküszöböli a korábbi termékek problémáit. A reluxa gyöngyláncos működtetésű, a lamellák színválasztéka a hagyományos színválasztékkal azonos, illetve az alsó és felső profil színéhez is harmonikusan illeszkednek. A bemérés és az egyszerű felszerelés változatlan.

Max. Szélesség: 2,2m / max. Magasság: 2,4m
Min. Szélesség: 24cm / perc. Magasság: 30 cm
Max. Terület: 2,4m²

Szalagfüggönyök Keszthely

Elegánsan kiegészíti a belső teret és teljes mértékben helyettesít mindenféle függönyt. Előnye, hogy nagy felületet képes lefedni. Meg fog lepődni, milyen sok váratlan fény- és térhatás hozható létre a termékkel.
A gazdag textil- és színválasztéknak köszönhetően ízléses és modern hangulat alakítható ki a lakásban vagy az irodában. Portaszító kivitelben, szín- és formatartó textillel, mely minimális karbantartást igényel.

Szalagfüggöny Keszthely

Szalagfüggöny STANDARD

A szalagfüggöny felhasználható nagy ablakfelületek és falak árnyékolására, valamint alkalmas tágas helyiségek megosztására. Textil vagy műanyag lamellás kivitelben.

Max. Szélesség: 6m / max. Magasság: 4m
Min. Szélesség: 23cm
Max. Terület: 16m²

Szalagfüggöny Keszthely

Szalagfüggöny LUX

Íves kivitelű szalagfüggöny, mely alkalmas nagy ablakfelületek és falak árnyékolására, valamint tágas helyiségek megosztására is felhasználható. Textil vagy műanyag lamellás kivitelben.

Max. Szélesség: 6m / max. Magasság: 4m
Min. Szélesség: 23cm
Max. Terület: 16m²

Textil roletták Keszthely

Tökéletes árnyékolás és kiváló illeszthetőség a belsőépítészeti megoldásokhoz, praktikus és egyben dekorációs kiegészítő is. A gazdag textil- és típusválasztékunknak köszönhetően az árnyékolók tökéletesen harmonizálnak a beltér színeivel. A textil roletták többféle módon is felszerelhetők, például falra vagy mennyezetre, a különböző ablakok kereteire, vagy akár tetőablakra is. A roletta lehet szabadon függő, vagy fix vezetősínes, illetve tokozott kivitelű is.

Textil roletta Keszthely

JAZZ 17, JAZZ 32, JAZZ EXPERT

Egyszerű, szabadon függő textil roletta, gyöngyláncos működtetésű szerkezettel. Felszerelhető ablakkeretre, ablaknyílásba vagy közvetlenül a falra.

Maximális szélesség: 2,5 m 
Maximális magasság: 2,5 m
Max. Terület: 5,4m²

Textil roletta Keszthely

COLLETE PLUS, XL

Egyszerű, szabadon függő textil roletta, gyöngyláncos működtetéssel, elsősorban ablakszárnyra szereléshez. A textilt kétoldalt takarólécek rögzítik.

Maximális szélesség: 1,5 m
Maximális magasság: 2,5 m
Maximális terület: 3,7m²

Textil roletta Keszthely

OPTIMA, OPTIMA MINI

Gyöngyláncos működtetésű textil roletta. Műanyag tokozattal. A textil kétoldalt
műanyag lefutóban fut. Felszerelése elsősorban ablakszárnyra javasolt.

Maximális szélesség: 1,5 m
Maximális magasság: 1,5 m
Max. Terület: 2,25m²

Textil roletta Keszthely

STREAM PLUS, STREAM S

Hagyományos szerkezetű, rugós roletta. Felszerelése ablakszárnyra, ablaknyílásba vagy közvetlenül a falra javasolt.


Max. Szélesség: 2m
Maximális magasság: 2m
Max. Terület: 3,5m²

Textil roletta Keszthely

LEGEND

Tökéletes kivitelezésű és reprezentatív megjelenésű roletta, melyet a tengelyben elhelyezkedő rugó működtet. Felszerelése közvetlenül a tetőablak szárnyára javasolt.

Maximális szélesség: 1,2 m
Maximális magasság: 1.4m
Maximális terület: 1,7m²

Textil roletta Keszthely

OPUS

Tokozott, szabadon függő, gyöngyláncos működtetésű textil roletta, takarólécek nélkül, közvetlenül a falra vagy a mennyezetre szerelhető.

Maximális szélesség: 2,5 m
Maximális magasság: 2,8m
Max. Terület: 5,4m²

Mobirise
Címünk

8360 Keszthely, Rezi út 5-7.

Elérhetőségünk

Email: odeonstudio.kft@gmail.com   Telefon: 06 (20) 482 1884
                06 (30) 859 9548 

Odeon Stúdió Kft

Cégjegyzék szám: 20-09-0756698
Adószám: 26122382-2-20

Web page was made with Mobirise