Árnyékolástechnika Keszthely

Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátóipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Széles színválaszték, motoros vezérlés etc. 

Bővebben személyesen a Stúdióban, Keszthely!!

könyökkaros napellenző Keszthely


Basic extra napellenző

A Basic Extra típus kis szélességű, nagy kinyúlású ernyők esetén alkalmazható. Amennyiben a szélesség nem haladja meg a kinyúlást 40 cm-el, úgy a karok szinteltolásos megoldását kell alkalmazni. 

könyökkaros napellenző KeszthelyBasic napellenző

A BASIC napellenző a legrégebben gyártott, legnépszerűbb könyökkaros árnyékoló. Az öntvény alkatrészekkel megvalósított falikonzol, a fekvő hengertartó és a billentő szerkezet kiforrott konstrukció.

Könyökkaros napellenző Keszthely


Basic new napellenző

A Basic New a Basic napellenzőknél használt öntvény alkatrészeket váltja korszerű extrudáltakra. Új konzolt, hengertartót és billentőszerkezetet tartalmaz. Ár-érték arányban a legjobb választás.

Könyökkaros napellenző Keszthely

Cassette napellenző

A Cassette napellenző egy féltokozott megoldás, mely átmenetet képez a kazettás és a tok nélküli napellenzők között. A homlokprofil zárt állapotban tökéletesen védi a ponyvafelületet.

könyökkaros napellenző KeszthelyCompact napellenző

A homlokprofilból kitekerhető függőleges ponyvafelület mind a lemenő nap ellen, mind a szomszédok fürkésző tekintete ellen védelmet nyújt.

könyökkaros napellenző Keszthely

Full napellenző

Teljes négy évszakos térfedés. Beépített infrás térfűtés, vízpárás légkondícionálás és világítás, 100%-os UV sugárzás visszaverő ponyva, leereszthető drapériával.

Könyökkaros napellenző Keszthely
Full-cassette napellenző

A teljes szerkezet számára védelmet nyújtó tokozott megoldás a legelegánsabb megjelenésű napellenzőt eredményezi, amely kiemelkedő minőségének köszönhetően igen népszerű lett.

Könyökkaros napellenző Keszthely
Giant napellenző

Ha a méret a lényeg, akkor Giant napellenző. Impozáns méretei alkalmassá teszik éttermek külső teraszainak és más hasonló méretű terek árnyékolására.

könyökkaros napellenző Keszthely


Giant Plus napellenző

A Giant Plus a hazai piacon kapható egyik leghosszabb kinyúlású napellenző. A karok könyökénél elhelyezkedő támasztó profil a ponyva feszítését szolgálja.

könyökkaros napellenző Keszthely

Maxi napellenző

A Maxi napellenző a Giant-hoz hasonlóan a méretek bajnoka, azonban beépített esőcsatornával rendelkezik és tágabb határok között állítható a dőlésszöge.

Könyökkaros napellenző Keszthely

Mini napellenző

Kisebb méretű napellenzők esetén anyag és ártakarékos megoldás. Vékonyabb profilokkal, a mérettartományhoz igazodó keresztmetszetekkel készül.

Könyökkaros napellenző Keszthely

Mono napellenző

Megnyerő külsejű, elegáns és még a beépített esőcsatorna is az alap felszerelés része. A hengertartó ívelt formája, illetve a kar-billentő, egyedi megjelenést kölcsönöz.

könyökkaros napellenző Keszthely

Practic napellenző

Balkonok légies napellenző megoldása. Egyszerű szerkezeti felépítése, könnyed megjelenése balkonok díszévé teheti.

könyökkaros napellenző Keszthely


Roll-Shade napellenző

A Roll-Shade napellenző az innováció egyik úttörő képviselője. Minimalista stílusának köszönhetően kitűnően illeszkedik a modern épületekhez is.

Könyökkaros napellenző Keszthely


Shadow napellenző

Álló hengertartós napellenző extrudált alkatrészek alkalmazásával. Kisebb szerkezeti előállásával keskenyebb ereszek alá is szerelhető.

Könyökkaros napellenző Keszthely

Sunset napellenző

Hajtókarral könnyen állítható dőlésszögű napellenző, amely kiváló védelmet nyújt a lenyugvó nap ellen. Vonzó megjelenésű, álló hengeres kivitel.

könyökkaros napellenző KeszthelySwiss napellenző

Svájcban elterjedtebb megjelenésű fordított szerkezetű napellenző. Alulról nézve a ponyva takarja a hordozó szerkezetet.

könyökkaros napellenző Keszthely

Umbroll Basic napellenző

Az Umbroll Basic napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Basic ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.

Könyökkaros napellenző Keszthely


Umbroll Shadow napellenző

Az Umbroll Shadow napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Shadow ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.

Vissza az árnyékolástechnika oldalunkra:

Mobirise
Címünk

8360 Keszthely, Rezi út 5-7.

Elérhetőségünk

Email: odeonstudio.kft@gmail.com   Telefon: 06 (20) 482 1884
                06 (30) 859 9548 

Odeon Stúdió Kft

Cégjegyzék szám: 20-09-0756698
Adószám: 26122382-2-20

Website was designed with Mobirise