Fűtőfólia

3. generációs Intelligens Fűtőfólia Keszthely

Az intelligens fűtőfólia teljesítménye hasonló a többi elektromos fűtésrendszerhez képest, viszont a végső hatékonysága sokkal magasabb a megfelelő egyenletes hősugárzásnak köszönhetően. A tulajdonságainak köszönhetően az a fűtésirendszer képes eltávolítani a falakból a nedvességet, a levegőt anionokkal tölti fel, nem fűti túl a padlót, nem szárítja a levegőt, nem kavarja a port, ezáltal egészséges fűtésrendszert alakít ki. 

Bővebben személyesen a Stúdióban, Keszthely!!

Intelligens fűtőfólia Keszthely

Padlófűtés
Az adott padlóburkolatnak megfelelően különböző rétegrenddel fektetjük le a fűtőfóliákat, amelyek kivételes vékonyságuknak köszönhetően nem vesznek igénybe sok helyet, beszerelésük emellett jelentősen könnyebb, mint a hagyományos fűtésrendszereké, valamint az áruk is kedvezőbb.
Az intelligens fűtőfólia nemcsak hogy feltölti a padlót, hanem egyúttal ideális állapotú, egyenletes sugárzást is biztosít az egész rendszeren belül. 

Falfűtés
A falfűtés tökéletes megoldás lehet abban az esetben, ha felújítás során nem szeretne burkolatokat bontani, vagy nincs kellő magasság a padló alatt. Inkább kiegészítő fűtésként használatos, mivel csak a szabad falfelületekre lehet telepíteni, bútorokkal eltakarni nem szabad, mivel ez rontaná a fűtőfólia teljesítményét. A fűtés a falra van felrögzítve, gipszkartonnal vagy faliszőnyeggel lehet eltakarni.

Mennyezetfűtés
Korábbi fűtési rendszerekkel ellentétben, napjainkban egyre gyakrabban kerül előtérbe a mennyezetfűtés esetében is az energiatakarékosság, a gazdaságosság, a kisebb helyigény, a minél nagyobb hatékonyság és az egészséges fűtés.

fűtőfólia Keszthely

-

Miért válasszam a harmadik generációs intelligens fűtőfilmet? -›

Csak önszabályozó tulajdonsággal rendelkező Fűtőfóliát építsünk be a házunkba!


                 Bemutató film                                   

Rövid bemutató film személyesen Tóth Tamással. 
Helyszín az Odeon Stúdió Keszthely, Fűtőfólia partner!
Mintadarab és azonnali kipróbálási lehetőség. 
Jöjjenek be hozzánk és személyesen próbálják ki  
a páratlan lehetőséget. Címünk alul illetve a "Kapcsolat" 
menüpont alatt térképpel is megtalálható.

Mobirise
Címünk

8360 Keszthely, Rezi út 5-7.

Elérhetőségünk

Email: odeonstudio.kft@gmail.com   Telefon: 06 (20) 482 1884
                06 (30) 859 9548 

Odeon Stúdió Kft

Cégjegyzék szám: 20-09-0756698
Adószám: 26122382-2-20

Designed with Mobirise